Om oss

Låt dig inspireras av Noral

Företaget Noral har i mer än 40 år installerat utomhusbelys- ning av hög kvalitet över hela världen. Numera är Noral ett varumärke och ingår i Aura Light International AB. Vår ambition är att fortsätta möblera din utomhusinstallation med en designad, effektiv produkt, som samtidigt skapar en säker och trygg plats att vistas i.

Noral-armaturerna tillverkas i Sverige. Aura Light International AB förvärvade Zobra AB 2015 och då ingick även varumärket Noral. I samband med att Zobra AB förvärvade Noral 2010 flyttades hela verksam- heten från Norge till småländska Vimmerby. Självklart är armaturerna fortfarande av samma goda kvalitet som alltid kännetecknat produkterna av varumärket Noral.

Vill du ha en armatur som står emot tuffa väderförhållanden, som stark sol och saltstormar längs vindpinade kuster – då ska du välja Noral. Vår unika ytbehandling ger ett dokumenterat extra bra skydd mot korrosion. Metoden ger också en slitstark och UV-stabil finish som skyddar mot yttre slitage och bevarar kulör och lyster. Tack vare detta kan vi garantera att din belysning håller i många år.

I sortimentet finns belysning för såväl offentlig som privat miljö, välj bland traditionella och moderna modeller. Vårt utbud innefattar Hus & Trädgård, Park & Gata, pollare, vägg, accentbe- lysning samt stolpar.

När det gäller ljussättning kan kraven variera. Kanske behöver du skapa en funktionell och trygg lösning för en mörk miljö, eller en stämningsfull effekt med skuggor och reflexer. Noral är den perfekta lösningen för alla tänkbara behov. Välkommen att kontakta oss på Aura Light om du behöver hjälp med ljusberäkningar eller projektering.

Made in Sweden

När utbudet av varor blir större och större, i en tid där trenden för importerade produkter ökar, har vi en stor styrka i att de flesta av våra detaljer tillverkas i Småland. Allt finns inom rimligt avstånd till fabriken i Vimmerby, där bearbetning och slutmonteringen sker. Produkterna är helt kundanpassade, därför tillverkar vi våra armaturer först när kunden gjort sin beställning.

Varumärket Noral förknippas med hög kvalitet. En av anledningarna är att vi, tack vare närheten, kan behålla kontrollen genom hela tillverkningsprocessen, från aluminiumlegeringen i gjutgodset till färdig armatur. I tillverkningsprocessen möts traditionella tillverkningsmetoder med moderna automatiserade metoder, och det senaste inom elektronik. Med produktionen i Sverige kan vi varje år investera i vår svenska fabrik, i produktutveckling samt upprätthålla det viktiga miljöarbetet.

Det är med stolthet vi fortsätter att producera våra armaturer i Sverige. Därmed behåller vi arbetstillfällen, kompetens och den kvalitet som Noral-armaturerna gjort sig kända för.